Jesper Drost vast vanwege verdenking poging tot doodslag


Jesper Drost zit vast op het bureau van de politie vanwege het feit dat hij verdacht wordt van poging tot doodslag, zo meldt dagblad De Stentor.

Op de speler van FC Zwolle rust de verdenking dat hij in de nacht van woensdag op donderdag betrokken was bij een vechtpartij in een cafe in Steenwijk, twee mannen zou hebben aangereden en weggereden is bij het ongeluk. De slachtoffers hebben aangifte gedaan bij de politie

Jesper Drost ontbrak op maandag bij de eerste training van het seizoen van PEC Zwolle, maar de club zweeg in alle toonaarden over de absentie van de speler. In een reactie geven de Zwollenaren nu aan nog niet met de speler gesproken te hebben over het voorval in Steenwijk.

De speler is sinds 2010 voor PEC Zwolle actief in het betaalde voetbal en speelde afgelopen seizoen 24 wedstrijden voor de bekerwinnaar, waarin hij 3 keer scoorde. Ook behoort hij regelmatig tot de selectie van Jong Oranje.

Naar verwachting wordt Jesper Drost dinsdagochtend vrijgelaten, omdat het Openbaar Ministerie geen verdere reden ziet om de voetballer van PEC Zwolle langer vast te houden.

Tags: ,

Rubriek: Nieuws

Wordpress SEO Plugin by Wordpress SEO Plugin
Get Adobe Flash player