Live Feyenoord – Ajax kijken


Voetballiefhebbers en dan met name de fans van Feyenoord en Ajax, zullen zondagmiddag op het puntje van hun stoel zitten, omdat dan de Klassieker tussen Feyenoord en Ajax wordt gespeeld en veel fans willen dit live kijken.

De wedstrijd is uitverkocht, dus aan het stadion zul je geen tickets meer kunnen krijgen. Abonnees van Fox Sports Eredivisie kunnen de wedstrijd vanaf 14:30 live op hun TV bekijken. Als je geen abonnee bent, dan is het toch mogelijk om Feyenoord tegen Ajax op je computer, laptop of tablet bekijken. Je kunt een kijkcode voor de Klassieker via Fox Sports Eredivisie aanschaffen.

Zit je in het buitenland en wil je graag de wedstrijd tussen Feyenoord en Ajax live op je computer, laptop of tablet bekijken? Unibet heeft de live stream-rechten voor een groot aantal landen in Europa, dus voor buitenlandse voetbalfans is dit een uitstekende optie! Je hebt wel een Unibet-account nodig om de beelden te bekijken en een account open je eenvoudig en snel op de website van Unibet.

Indien je niet in staat bent om de wedstrijd te bekijken: de match tussen Feyenoord en Ajax wordt ook via de radio uitgezonden. Via internet is Radio 1 met het verslag van de spannende Klassieker ook te beluisteren via deze link.

Tags: , ,

Rubriek: Nieuws

Wordpress SEO Plugin by Wordpress SEO Plugin
Get Adobe Flash player