Voetbalspullen

Gids voor voetbaltassen – stijl en functionaliteit

Voetbaltas

Als voetballer is het noodzakelijk om een goede voetbaltas te hebben. Of je nu moet trainen of een wedstrijd spelen, een match in de zaal hebt of juist buiten op het veld actief bent, je hebt ruimte nodig voor je voetbalkleding, schoenen, scheenbeschermers, handdoek, douchespullen en meer.

Maar waar moet je nu op letten als je een voetbaltas koopt? Dat is voor een deel een persoonlijke voorkeur, wat past bij jouw stijl? Op basis van jarenlange ervaring kunnen we je in ieder geval de volgende tips meegeven:

Grootte van de voetbaltas

Hoeveel spullen neem je mee naar de training of wedstrijd? Neem je een kleine hoeveelheid voetbalspullen mee of neem je elke keer de teamkleding mee naar huis? Kies een tas die bij de hoeveelheid benodigdheden past.

Type tas

Er zijn verschillende soorten voetbaltassen, variërend van kleine rugzakken tot grote trolleytassen. Kies het type tas, op basis van je persoonlijke voorkeur en gebruiksscenario.

Schoenenvak

Een voetbaltas met een apart schoenenvak is handig om vieze schoenen gescheiden te houden van andere spullen, zeker als je een training of wedstrijd op een nat en modderig veld hebt gespeeld. Zorg ervoor dat het vak groot genoeg is en kijk naar eventuele zijvakken voor extra functionaliteit. In deze zijvakken kun je onder andere je shampoofles of natte handdoek opbergen.

Materiaal

Let op het materiaal van de tas. Nylon en polyester zijn duurzaam, lichtgewicht en drogen snel.

Voetbaltas is meer dan een accessoire

Een goede voetbaltas is meer dan alleen een praktisch accessoire; het is een essentieel onderdeel van je voetbaluitrusting. Welke tas je ook kiest, de juiste voetbaltas maakt een verschil. Oriënteer je goed welke opties er voor jou beschikbaar zijn, er is zowel offline als online een uitgebreid aanbod beschikbaar.

VOETBALTASSEN – ONZE TIPS

Op zoek naar een nieuwe voetbaltas? Diverse webshops hebben een interessant en uitgebreid aanbod aan voetbaltassen, in allerlei kleuren en formaten.

Bol.com – Assortiment van duizenden voetbaltassen
Amazon – Kies uit honderden verschillende voetbaltassen